Verslag Reeuwijk - Erasmus

logo

Snelmenu

Zoeken

Verslag Reeuwijk - Erasmus

Afgelopen zaterdag speelde Erasmus 1 in en tegen Reeuwijk. In een wedstrijd die alleen het eerste kwartier nog iets van spanning bevatte, was Reeuwijk met 17-7 te sterk.

Vooraf was bekend dat Reeuwijk via slechts één speler echt gevaarlijk wordt. Het was dus van belang de topschutter van de thuisploeg uit te schakelen, dan zouden er zeker kansen zijn op een goed resultaat.

Deze heer van Reeuwijk heeft bijna een uur lang met twee vingers van Sander in z’n neus rondgelopen, maar slaagde er desondanks in om negen keer de korf te vinden. Zeker de helft van deze goals had (in mijn ogen) de schijn van verdedigd, maar scheidsrechter Alberts weigerde hiervoor te fluiten. De leidsman speelde sowieso de gehele wedstrijd een dubieuze rol, met de meest lachwekkende beslissingen in het voordeel van de thuisploeg. Pas in het laatste kwartier kreeg ook Erasmus af en toe het voordeel van de twijfel.

Reeuwijk wist het beste om te gaan met deze situatie. Erasmus stak te veel negatieve energie in de rol van de scheidsrechter en speelde zichzelf zo uit de wedstrijd. Het eerste kwartier konden de Rotterdammers nog aanhaken (4-2), maar daarna liep Reeuwijk uit naar een 8-3 ruststand. Het tweede half uur speelde Erasmus beter dan voor de pauze, maar kon het niet voorkomen dat Reeuwijk doorging met scoren. Einduitslag: 17-7.

Na drie wedstrijden blijft Erasmus nog steeds zonder punten. Komende zaterdag staat een wedstrijd tegen SEV gepland. Deze wedstrijd zal door Erasmus gewonnen moeten worden, wil het de middenmoot van de competitie in het vizier houden.

De wedstrijd Erasmus-SEV begint om 14.00u in het Erasmus Sport Centrum, zaal 2. Tot dan!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.