Simply the best

logo

Snelmenu

Zoeken

Simply the best

In de voorlopig laatste wedstrijd van de veldcompetitie speelde Erasmus tegen Zaamslag. Vooraf was bekend dat dit een moeilijke opgave zou worden.

Zaamslag was een volstrekt onbekende tegenstander, echter hadden zij alle vijf voorgaande wedstrijden gewonnen. Tel daar een aantal afwezigen aan Rotterdamse zijde bij op, en het zal duidelijk zijn dat dit een lastige middag zou worden.
Vooraf met elkaar afgesproken geen ontzag te hebben voor de tegenstander, maar gewoon lekker te gaan korfballen. Zaamslag 1 is immers geen PKC 1, dus kansen zouden er zeker zijn. Dit besef duurde misschien een kwartier, toen was wel duidelijk dat Zaamslag niet naar Rotterdam was gekomen om punten te verspelen. Op eigenlijk alle onderdelen waren de Zeeuwen (met een aantal verdwaalde Belgen) sterker dan Erasmus. Bij rust was het 2-7.
Met een aantal wissels werd na de pauze nog geprobeerd de schade te beperken, maar het mocht niet baten. Uitslag: 7-18.
Na drie overwinningen en evenveel nederlagen hervatten we de veldcompetitie in het voorjaar waarschijnlijk (afhankelijk van andere uitslagen) op een 3e of 4e plaats. De doelstelling zal simpel zijn, de tweede plaats behalen achter het ongenaakbare Zaamslag. Zij zijn duidelijk een maatje te groot voor alle ploegen in deze poule. Alle andere tegenstanders kunnen we verslaan, dus dat gaat de opdracht worden na de zaalcompetitie. 

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.