RSKV Erasmus eindigt zaalcompetitie als vijfde

logo

Snelmenu

Zoeken

RSKV Erasmus eindigt zaalcompetitie als vijfde

In de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie speelde RSKV Erasmus 1 tegen Reflex uit Woerden. Een tegenstander die tot dan al hun wedstrijden had verloren en vocht voor één van hun laatste kansen op een overwinning.

Normaal gesproken zou deze tegenstander eenvoudig verslagen moeten worden, maar in de eerste helft wisten de Rotterdamsers het verschil niet te maken. Teveel eenvoudige kansen werden gemist. Een aantal keer onhandig verdedigen en daaruit volgende strafworpen zorgden ervoor dat Reflex wist bij te blijven tot 8-5. In de laatste seconden voor de pauze werd het door een wanhoopsschot nog 8-6.

Na rust mochen de gasten uit Woerden blijven hopen op een goed resulaat. Erasmus bleef kansen missen, waardoor Reflex zelfs de kans kreeg om vanaf de stip gelijk te maken. Deze kans werd echter jammerlijk gemist. Dat was voor de groen-zwarten het sein om er een schepje bovenop te doen. Een aantal prima aanvallen en goeie goals later was een verschil van vier goals gemaakt. Het geloof in een goed resultaat verdween daarna snel bij Reflex, waardoor Erasmus in het laatste kwartier kon bouwen aan een mooie uitslag. De score stopte uiteindelijk bij 17-9.

Na deze laatste zaalwedstrijd is het tijd om terug te kijken op een seizoen met wisselende resultaten. Thuis werden de cruciale wedstrijden gewonnen en konden we het de kampioenskandidaten lastig maken. De uitwedstrijden waren veelal onder de maat. Een aantal wedstrijden werd kansloos verloren. Met name tegen Spirit en SEV, de concurrenten voor de vierde plaats, speelde Erasmus ver onder het eigen kunnen. Hier hebben we belangrijke punten laten liggen, waardoor meer dan een 5e plaats in de eindstand er niet in zat.

Zaterdag 29 maart vervolgen we de veldcompetitie met meteen een belangrijke thuiswedstrijd tegen Scheldevogels. Inzet van de veldcompetitie in een tweede plaats achter koploper Zaamslag. Alle support is hierbij welkom!

De wedstrijd tegen Scheldevogels begint op zaterdag 29 maart om 15:30h op het vertrouwde veld bij Velox. Tot dan!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.