Paal Centraal maatje te groot voor Erasmus

logo

Snelmenu

Zoeken

Paal Centraal maatje te groot voor Erasmus

Erasmus 1 speelde afgelopen zaterdag tegen de collega-studenten uit Delft. Paal Centraal gaat dit seizoen voor het kampioenschap, waar voor Erasmus een plek in de middenmoot het hoogst haalbare lijkt. De wedstrijden tegen Paal Centraal zijn dan ook niet de wedstrijden waar de Rotterdammers de punten moeten halen.

Dat de Delftenaren niet van plan waren punten te laten liggen was al snel duidelijk, in rap tempo stond het 4-0. In de loop van de eerste helft kwam Erasmus iets beter in de wedstrijd en leek de rust gehaald te worden bij een acceptabele 6-3 achterstand. Twee snelle treffers van de thuisclub vlak voor de pauze zorgden echter voor een 8-3 ruststand.

Na de rust viel er weinig eer meer te behalen voor Erasmus. Verdedigend was het wel in orde, maar aanvallend werd er veel te weinig gecreëerd en werd de bal vaak onnodig verspeeld. Dit was zeker ook de verdienste van Paal Centraal, dat de hele wedstrijd strak bleef verdedigen. Erasmus maakte hierdoor eigenlijk geen moment aanspraak op een resultaat.

De 15-6 nederlaag was dan ook een volledig terechte uitslag. Volgende week speelt Erasmus de laatste wedstrijd voor de ‘winterstop’. Tegenstander is het nog puntloze Reflex, dat afgelopen weekend met 21-3 klop kreeg bij Gemini.

De wedstrijd Reflex 1 – Erasmus 1 begint om 15.35u in de Snellerpoort in Woerden.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.