Op weg naar de tweede plek..

logo

Snelmenu

Zoeken

Op weg naar de tweede plek..

Een kampioen wint ook zijn slechte wedstrijden, wordt altijd gezegd. Nu gaan we met Erasmus dit seizoen geen kampioen worden. Maar een mooie tweede plaats behoort nog wel tot de mogelijkheden. En ook een nummer twee moet zijn mindere wedstrijden winnen. 

Een slechte wedstrijd was het, thuis tegen Scheldevogels, een hele slechte. Het leek alsof beide teams er alles aan deden om maar niet te hoeven winnen.

We begonnen nog wel aardig, met twee goals binnen vijf minuten. Maar daarna was het niet best meer, zeker aanvallend. Een ruststand van 4-3 en 9-4 aan het eind zegt eigenlijk alles. Dat we uiteindelijk nog relatief makkelijk wonnen, lag meer aan de tegenstander dan aan onszelf. Want ook Scheldevogels speelde niet hun beste wedstrijd, zeker na rust creëerden ze bijna niets meer. Wat me verbaasde, want in de allereerste wedstrijd van het seizoen hebben ze laten zien dat ze veel beter kunnen. Misschien dat ze last hadden van de lange reis, of hadden ze al hun kruit al verschoten door een uur lang te gaan inschieten.

Over kruit gesproken.. toen het na rust toch nog even spannend werd (6-4), kwam het alfmannetje in Oscar naar boven. Hij had het zelf niet door, maar de foto’s vanaf de bank spreken boekdelen. Twee goals van ons alfamannetje zorgden voor 8-4, hiermee kroonden Jody en Oscar zich tot topscoorders. Samen met Lieneke waren zij de enigen die een voldoende haalden, al waren de meningen daar verdeeld over.

Hoe dan ook, twee punten er bij en op naar Volharding. Komend weekend eerst maar eens kijken in Ahoy hoe het nou echt moet, en dan 12 april naar Yerseke. Een lange reis, dus voor minder dan opnieuw twee punten doen we het niet.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.