Match of the Week: week 5 - Sperwers 1 - Erasmus 1

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the Week: week 5 - Sperwers 1 - Erasmus 1

“Jongens, het dak lekt”. Op dit moment stonden alle koppen letterlijk dezelfde kant op. Goed bezig Captain! Als een echte WedSec ging onze Stef dit melden bij de coach van de tegenpartij. Zijn antwoord: “Daar kan ik ook niks aan doen”. Klasse, geen betere voorbereiding dan deze voor je wedstrijd toch!?

In de kleedkamer werden ook alle koppen figuurlijk nog eventjes dezelfde kant op gezet. In de thuiswedstrijd liepen we tegen Sperwers al snel in de eerste helft uit. Toch heeft Erasmus 1 het in de uitwedstrijden altijd lastig. Allereerst het oplopen, daarna het geschreeuw van kinderen en ouders in het publiek. Gebleken is dat dit niet is weggelegd voor Erasmus. Met ons vier man publiek (en natuurlijk de geweldige reservebank) zaten er meer mensen voor Erasmus dan voor Sperwers zelf. Het oplopen was dus gelukkig niet nodig!

Eenmaal in het veld wist Erasmus na 4 minuten een 0-1 voorsprong te pakken. Echter scoorde Sperwers direct hierna en werd er pas in de 10e minuut weer gescoord. Maar hoe! Met elke minuut een doelpunt liep Erasmus uit naar een 1-8 voorsprong. Er werd gerust met een stand van 3-18.

In de tweede helft nam het fanatisme bij Sperwers toe. Wissel na wissel, doelpunt na doelpunt (jaja, in de tweede helft scoorden zij maar liefst 5 doelpunten), opmerking na opmerking. Dit laatste resulteerde uiteindelijk nog in een gele kaart voor Sperwers (lekker gedaan Werner!), wat iedereen zich kan voorstellen in zo’n spannende wedstrijd als deze… O nee, toch niet.

In het ene vak werden de doelpuntjes netjes verdeeld. Vier doelpunten was de max, daarna mocht je niet meer scoren en ging de beurt naar de volgende. In het andere vak werd aanvoerder Ronald gevoerd. ALLE BALLEN OP RONALD. Met maar liefst 10 doelpunten (10 10 10!) was onze gister-jarige-job topscorer. Eindstand: 8-35. Een mooie reden om dus extra hard te zingen na de wedstrijd en te genieten van een lekker stuk taart!

Na deze wedstrijd staat Erasmus 1 op een 3e plek. Twee punten onder onze concurrent. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel, maar er zijn ook zeker mogelijkheden. Aanstaande zaterdag, 10 februari 20.30,  speelt Erasmus 1 tegen Good Luck in Middelharnis. Belangrijke zaak om deze punten dus mee te nemen naar Rotterdam.

Geschreven door: Lara van Andel

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.