Match of the Week: week 42 - Nikantes 2 - Erasmus 2

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the Week: week 42 - Nikantes 2 - Erasmus 2

Geschreven door: Charlotte Amesz

Goedgehumeurd kwam Erasmus 2 afgelopen zaterdag aan bij Nikantes. Het zonnetje scheen heerlijk en de nummer 1, Valto, had doordeweeks op het grasveld van Thor verloren. Zelf hadden we afgelopen drie wedstrijden achter elkaar gewonnen, waardoor we op een mooie tweede plaats stonden, vier punten achter Valto. Tegen Nikantes, dat laatste stond, moesten we de punten pakken om in te lopen op de nummer 1. 

Het fluitsignaal klonk en we begonnen scherp. De bal werd al snel in de verdediging onderschept en naar de aanval gespeeld, die gelijk wist te scoren. Nikantes wist dat echter ook en we gingen gelijk op tot aan de 2-2. Kort daarna werden de kansen goed benut en liepen we uit tot 2-7. Toen we de rust in gingen met 6-12, hadden we nog maar één doel: elf punten verschil en een meter van de aanvoerder.

Ook in de tweede helft verliep het scoren goed en wisten we onze voorsprong met doorlopers, one handers, korte kansen en verre schoten te vergroten. 10-18. 10-19, 10-20 en ja hoor: 10-21! Met nog acht minuten te gaan, waren we zeker van de winst, maar nog niet van de meter. Nikantes gaf zich niet snel gewonnen en liep weer in, waardoor er nog maar negen punten verschil waren. We werden steeds fanatieker en het was ons bijna gelukt om de elf verschil te halen, als de scheidsrechter niet ineens had besloten om voor verdedigd te fluiten. Uiteindelijk verlieten we met 13-23 het veld, onze mooie nieuwe sponsorshirts nat van het zweet. Met de hete zon leek het wel de eerste, maar het was de laatste veldwedstrijd voor het zaalseizoen. We sluiten de eerste helft veld af met een mooie tweede plaats waar we hard voor hebben gewerkt. Op naar de zaal! 

 

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.