Match of the Week: week 38 - DeetosSnel 6 - Erasmus 4

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the Week: week 38 - DeetosSnel 6 - Erasmus 4

Geschreven door: Joost Zelisse

We verzamelden om 14.20 op iets wat een regenachtige dag leek te worden en zouden om 14.30 vertrekken, voor sommige erg lastig. Dus een kwartier voor het beginnen van de wedstrijd kwamen we aan bij een club in Dordrecht, DeetosSnel. 

Beginnend met Carien die voor het eerst speelde en ik die als reserve aanvoerder fungeerde beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Al snel was de wedstrijd los en werd er wat over en weer gescoord. In de rust was het 7-5 en zag het er zeer kleurrijk uit voor ons. Zeker ik had er op los gescoord de eerste helft met 4 doelpunten. 

In de rust was helaas mijn tegenstander gewisseld voor een meer bewegelijke en vooral zuivere tegenstander Oscar en ik hadden er moeite genoeg mee. Helaas had Deetos daarmee wel de vorm gevonden. De kansen waren er en we hebben meer gescoord in deze wedstrijd dan in totaal de 2 wedstrijden hiervoor. Tevens ook een shoutout naar Gerrit die de 2e helft bijna elke bal in zijn vak wist te onderscheppen. Na de wedstrijd nog een biertje in de korfballeague kleedkamer om het verlies weg te drinken en het toch positief af te sluiten. De hoop op de eerste overwinning dit seizoen blijft.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.