Match of the Week: week 2 - Erasmus 3 - Nieuwerkerk 8

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the Week: week 2 - Erasmus 3 - Nieuwerkerk 8

Laten we niet om de hete brij heen draaien. Het wil nog niet echt lopen bij Erasmus 3. Misschien is het feit dat er te weinig gelopen is een reden dat Team Scootmobiel nog niet helemaal uit de verf lijkt te komen. Ondanks de enorme potentie is het puntenaantal tot nu toe blijven steken op een schamele 2. Deze wedstrijd was dus een uitstekende gelegenheid om de verdubbelaar in te zetten en het seizoenstotaal (helaas no joke) op te krikken naar 4.

Om 16:15 was het tijd om te beginnen. Helaas dachten de heren basketballers daar anders over en speelden zij nog even het laatste kwart van hun, overigens zeer spannende, wedstrijd. Omdat basketballers snel moe worden ligt het spel na 5 seconden spel ongeveer een minuut stil. Het mocht dus even duren. Na een vertraging van ongeveer 20 minuten was het dan toch tijd om de buik in te houden en ons weer in het wedstrijdtenue te persen. Met de airforce op de bank werd er zeer hoopvol begonnen aan de wedstrijd. Want zonder hoop geen leven. Na ongeveer een kleine 15 minuten en bij een voorsprong voor het 3e Erasmus team werd de sfeer wat grimmiger. Voornamelijk omdat Tobias zich als Tobias gedroeg en daarmee zijn heer begrijpelijk het bloed onder de nagels vandaan haalde. Dit hield ook in dat Tobias zijn heer absoluut in de spreekwoordelijk zak had en hier ook een paar goals en een fijne strafworp aan overhield.

In de rust stonden we voor of achter of gelijk. Geen idee eigenlijk. Niet belangrijk ook want we waren in de zone. Volledig in onze focus om de wedstrijd te beslissen in ons voordeel. De 2e helft ging zoals we hadden gedacht en, zoals eigenlijk nooit dit jaar, kwamen we niet meer in de problemen. Een geel kaartje voor een heer van Nieuwerkerk mocht de pret niet drukken. Einduitslag 14-11 in Erasmiaans voordeel. De smaak van de overwinning was zoet. Op naar de volgende.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.