Match of the Week: week 17 - Erasmus 2 - Thor 2

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the Week: week 17 - Erasmus 2 - Thor 2

De nek-aan-nek titelstrijd met Valto 5 lijkt op basis van doelsaldo beslist te gaan worden. Voorafgaand aan deze wedstrijd had Erasmus nog 5 wedstrijden te gaan, en Valto nog 4. Beiden hadden evenveel verliespunten, maar Valto's doelsaldo was maar liefst 18 hoger. De missie tegen Thor was dus duidelijk: erop en erover!

De eerste tien minuten werd Thor volledig overlopen door de Erasmusstormvloed, maar de ontelbare kansen ten spijt vielen daar maar weinig goals uit. Thor kon voorin maar bar weinig creëren, maar de zeldzame doelpogingen vielen wel vaak en met de rust was het slechts 8-5. Gelukkig wilde alles na de rust wel lukken: Erasmus kon binnen tien minuten uitlopen tot 13-5 voordat er weer een tegengoal van Thor volgde.

Hierbij steunde Erasmus vooral op de dames, die goal na goal scoorden, al mag wel gezegd worden dat ze slecht werden verdedigd. Ook Dolf ‘Het Gif’ Olivier stond zijn mannetje en kon veel korte kansen onder de paal scoren. Gedurende de tweede helft kon Thor het conditioneel ook niet meer bijbenen en liep Erasmus uit naar de uitstand van maar liefst 22-8. Erasmus kan tevreden zijn met het spel en de uitslag, maar toch was er een klein smetje op de dag. Valto won namelijk met maar liefst 26-7 van Twist en bouwde daarmee haar voorsprong in doelsaldo wat uit. Nog 4 wedstrijden goals maken Erasmus!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.