Match of the week: Eureka 2 - Erasmus 4

logo

Snelmenu

Zoeken

Match of the week: Eureka 2 - Erasmus 4

Na de oefenwedstrijd van vorige week samen met het derde, vertrok het Bierde met goede moed naar Oud-IJsselmonde om op écht gras de eerste échte wedstrijd van het seizoen te mogen spelen. Na kort op 1-0 achterstand te zijn geraakt, werd het Bierde plots wakker. Na onder andere een paar mooie afstandsschoten van Rinus en een door Vincent gemaakt doelpunt na succesvol uitverdedigen door Gerrit prijkte er aan het begin de rust een puike stand van 1-5 op het scorebord. 
In de rust werden nog wat verbeterpuntjes besproken, waarna onze wissels Sjimmie en Anouk nog eventjes de puntjes op de i zouden gaan zetten. Dachten we. Helaas had onze tegenstander ook de beschikking over een paar wissels die, in tegenstelling tot de spelers die zij vervingen, wél raak konden schieten. Al snel raakte Eureka langszij (7-7 halverwege de 2e helft) waarna zij nog verder uit liepen. Ondertussen scoorde Erasmus (vooral Gerrit) ook wel wat, maar alle doelpunten werden afgekeurd omdat ze ‘verdedigd’ waren…  Er was ook geen dealtje te sluiten met de scheids dat het 3e ‘verdedigde’ doelpunt van Gerrit toch mocht tellen, waarna aan het eind van de wedstrijd Oscar de eer nog een beetje kon redden door de 10-8 er nog van een afstandje in te mikken (dit keer niet verdedigd).  
Toen het verdriet verzacht was met een welverdiend koud biertje mochten we weer terug naar het goede gedeelte van Rotterdam. Volgende week weer een kans om punten te pakken!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.