Open trainingen

logo

Snelmenu

Zoeken
U bent hier: Home / Open trainingen

Open trainingen

Studentenkorfbal iets voor jou? Kom dan een keer vrijblijvend met ons meetrainen!

Korfballen is bij RSKV Erasmus naast sportief zijn ook erg gezellig!

Bij ons kun je trainen, competitie spelen, mee naar (studenten)toernooien in binnen- en buitenland en naar alle ledenactiviteiten die onze activiteitencommissie organiseert. (Weer) beginnen met korfballen? Of wil je graag nog een keer extra trainen in de week (naast je eigen club)? Alleen mee naar toernooien? Ook dat kan. Kortom, alles is mogelijk!

Nieuwsgierig? Train een keer met ons mee!De volgende open trainingen worden gehouden op het veld van RSV Trekvogels (Folkert Elsingastraat 15) en in de zaal in de sporthallen van Erasmus Sport (Burgemeester Oudlaan 50, gebouw S) en vinden plaats op:

- Maandag 12 november 18:30, Sporthal 2.

- Woensdag 14 november om 21:30, Sporthal 1.

- Maandag 19 november 18:30, Sporthal 2.

- Woensdag 21 november om 21:30, Sporthal 1.

- Maandag 26 november 18:30, Sporthal 2.

- Woensdag 28 november om 21:30, Sporthal 1.

Je mag vrijblijvend 3 open trainingen komen meedoen. Zodra je lid bent geworden mag je zo vaak komen trainen als je wilt!

Wedstrijdkorfbal

Als je graag op een hoger niveau wil korfballen dan kan dat ook, selectietrainingen vinden plaats in augustus voor het veldseizoen en nogmaals in oktober voor het zaalseizoen. Als er een plek vrij is binnen de selectie dan is het ook mogelijk om op andere momenten in te stromen, hier kan je naar vragen middels de contactpagina! De selectieprocedure voor het veld start op 11 augustus, dus meld je snel aan!

Contact

Wil je graag een keer meetrainen of wil je wat meer informatie over onze vereniging, zoals trainingen, toernooien en competitie? Neem dan even contact op via de contactpagina. Kan je niet op de voorgestelde open trainingen? Stuur dan alsnog een mailtje en we zorgen dat je aanwezig kan zijn op een reguliere training! Je kan je bij ons gedurende het hele jaar aanmelden.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.