Voorbeschouwing zaalseizoen Erasmus 1

logo

Snelmenu

Zoeken

Voorbeschouwing zaalseizoen Erasmus 1

Na een positieve eerste helft van de veldcompetitie begint komend weekend het zaalseizoen met een uitwedstrijd tegen Spirit. Vier weken trainen en een goeie oefenpot tegen ’t Capproen (16-10 winst) moeten de basis worden voor een geslaagd seizoen.

In de zaal spelen we in een poule die op papier sterker is dan onze veldpoule. Met onze Delftse vrienden van Paal Centraal en Gemini uit Gouda hebben we twee tegenstanders die op het veld in de middenmoot van de 3e klasse spelen. Deze twee teams zullen waarschijnlijk uit gaan maken wie er kampioen wordt in de 4e klasse F. Wellicht dat ook Reeuwijk zich kan mengen in de strijd bovenin. Op het veld staan ze bovenaan in de 4e klasse, maar wel in een op het oog relatief zwakke poule. Dus de vraag is wat dat waard is.

Verder hebben we een aantal dezelfde tegenstanders als vorig jaar in de zaal. Van Spirit hebben we toen twee keer verloren, maar tijdens het afgelopen veldseizoen versloegen we hen eenvoudig. Als de schutters van SEV een goede dag hebben kunnen ze het veel ploegen lastig maken. Ze zijn echter te wisselvallig om een rol van betekenis te kunnen spelen.

Reflex is duidelijk de zwakke broeder in de poule. Vorig jaar hebben we tegen hen op onbegrijpelijke wijze drie punten laten liggen, maar dit seizoen gaat dat niet gebeuren. Gezien hun resultaten op het veld (slechts 2x winst in de 5e klasse) zou het mij verbazen als ze überhaupt punten gaan halen.

Voorspelling eindstand:

1 Paal Centraal - 22 pt
2 Gemini - 20 pt
3 Reeuwijk - 17 pt
4 Erasmus - 13 pt
5 Spirit  - 7 pt
6 SEV - 5 pt
7 Reflex - 0 pt

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.