Verslag zaterdag 17 september

logo

Snelmenu

Zoeken

Verslag zaterdag 17 september

Slechts twee wedstrijden afgelopen weekend, doordat de wedstrijd van Erasmus 3 werd afgelast. Erasmus 2 had geen enkele moeite met PKC, Erasmus 1 redde het helaas niet tegen Sperwers.

PKC 9 was de volgende horde voor Erasmus 2 op weg naar het kampioenschap. De gasten uit Papendrecht (of, voor ingewijden, was het toch Korbis?) wisten voor rust slechts één keer te scoren en kwamen er ook na de pauze totaal niet aan te pas. Ook bij Erasmus stokte het spel in de tweede helft, waardoor de wedstrijd enigszins doodbloedde. Desondanks weer een prima overwinning voor Erasmus 2, dat halverwege de competitie onbedreigd aan kop staat.

Erasmus 1 nam het op tegen Sperwers, een van de tegenstanders waar de punten tegen gepakt moeten worden dit seizoen. Erasmus speelde in de eerste helft meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander. Zekere ballen vielen niet en er werden te veel fouten gemaakt. Kortom, Erasmus zat niet lekker in de wedstrijd. Na rust (5-9) herstelde de ploeg van René Meulmeester zich nog enigszins, maar door een aantal gemakkelijk gegeven strafworpen zette Sperwers de marge weer op vier en konden de gasten het laatste deel van de wedstrijd rustig uitspelen.

Uitslagen zaterdag 17 september:

Erasmus 1 – Sperwers 1                12-18
Erasmus 2 – PKC/SWKGroep 9     17-4

Het programma voor zaterdag 24 september:

13.00u  Erasmus 3 – PKC/SWKGroep 10 (wordt waarschijnlijk vervroegd naar 12.00u)
15.30u  Koveni 1 – Erasmus 1
17.00u  PKC/SWKGroep 9 – Erasmus 2
 

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.