Verslag zaterdag 10 september

logo

Snelmenu

Zoeken

Verslag zaterdag 10 september

Onder zomerse omstandigheden speelden de Erasmus teams hun tweede wedstrijd van het seizoen. Erasmus 3 speelde thuis tegen Oranje Wit, terwijl Erasmus 1 en 2 afreisden naar respectievelijk Bleiswijk en Maassluis.

Op het vroege tijdstip van 11.00u opende Erasmus 3 de wedstrijddag tegen Oranje Wit 8. Geen onbekende tegenstander voor Erasmus, want het 2e speelde afgelopen zaalseizoen nog tegen Oranje Wit. Dat resulteerde toen in een overwinning en een gelijkspel. Ook nu was Erasmus de betere ploeg. Na een gelijk opgaande eerste helft werd in de tweede helft afstand genomen en een ruime 13-7 overwinning behaald.

Erasmus 2 speelde in Maassluis tegen het 4e team van de gelijknamige club. Wellicht is tijdens deze wedstrijd een nieuwe traditie geboren, namelijk de ‘meter van de aanvoerder’. Bij elf goals verschil dient de aanvoerder een meter bier te halen voor het team. Deze target werd netjes gehaald (8-19 winst). Daarmee was aanvoerder Bram de klos en is Erasmus 2 weer een stapje dichter bij het kampioenschap.

Erasmus 1 nam het open tegen kampioenskandidaat Weidevogels. Het zou een verhitte wedstrijd worden met de nodige irritatie richting zowel tegenstander als scheidsrechter. Dit kwam het niveau van de wedstrijd niet ten goede. Tel daar een paar gemiste stippen en 100% kansen bij op en het zal duidelijk zijn dat Erasmus een vrij kansloze wedstrijd speelde, waar achteraf misschien wel meer ingezeten had.

Uitslagen zaterdag 10 september:

Weidevogels 1 – Erasmus 1        17-6
Maassluis 4 – Erasmus 2             8-19
Erasmus 3 – Oranje Wit 8            13-7

Het programma voor zaterdag 17 september:

14:00u Erasmus 2 – PKC/SWKGroep 9
15.30u Erasmus 1 – Sperwers 1

De wedstijd Korbis 4 – Erasmus 3 gaat niet door en zal later ingehaald worden.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.