Hippocup 2017 een daverend genot!

logo

Snelmenu

Zoeken

Hippocup 2017 een daverend genot!

In 2 colonnes vertrokken de Erasmianen naar Maastricht. Voor 8 Erasmianen was de dorst te groot, zij vertrokken al voor de wedstrijd van Erasmus 1 naar Maastricht om vanaf de start van de kroegentocht te knallen. De andere 8 Erasmianen en ik vertrokken pas laat vanuit Vlaardingen naar Maastricht. Een late aankomst betekent...

Een late aankomst betekent inhalen! Bij Dolf in de auto werd al snel geconcludeerd dat we op de snelweg de correctie ook nog bovenop de maximumsnelheid moesten tellen, want we verloren zuivere biertijd. Eerst je spullen droppen op de overnachtlocatie (de kleedkamers van een voetbalclub uit de kelderklasse) en dan wachten op het busje naar de stad. In navolging van vorig jaar deed de verwarming het nu in iedere kleedkamer! Niet meer in de kou slapen dus! Het busje vertrok, de motor ging aan (en sloeg weer af door de student achter het stuur), op naar de stad! Eenmaal aangekomen bij de kroegentocht (waar weinig tocht meer van over was), konden we direct door naar de laatste kroeg, de beruchte 'Feestfebrik'. Onder het thema "BLOW IN THE DARK, NAAIEN IN NEON - MERRIE CHRISTMAS" waren we verkleed als glow in the dark playboy bunnies. Oftewel, zwarte shirts aan, glow in the dark verf op je wangen en glowsticks in je haar. Klaar om te knallen! De normale Maastrichtenaar keek raar op van al die debiele outfits in hun kroeg. Met de late uren vervagen mijn herinneringen een klein beetje, maar het bleef in ieder geval lang gezellig! Ergens om 4 uur 's nachts werd het erg druk en dat verminderde de sfeer een beetje. Vandaar dat het briljante idee om ergens wat te gaan eten met open armen ontvangen werd door iedereen. Aan de overkant van de markt zat namelijk een Turk waar we vorig jaar nog een heerlijke kapsalon hadden gehaald. Helaas helaas trok de beste man zijn reclameborden net naar binnen om af te sluiten. Vanwege de grote hoeveelheid politie op de markt besloten we de deur toch maar niet te forceren en met lege maag toch maar naar de kleedkamers van de voetbalvereniging uit de kelderklasse te gaan, om de paar welverdiende uurtjes slaap te pakken.

In de ochtend stond er buiten in de kou een toernooiontbijtje voor ons klaar. Maar helaas! Geen koffie! Snel nog even langs het tankstation om een bakkie te halen. Vervolgens door naar het gloednieuwe sportcentrum van de universiteit Maastricht. Helaas was de commissie vergeten dat bij het korfballen ook een korf nodig is, waardoor er de eerste helft van de dag één veld te weinig lag. Dat mocht echter niet baten, want terwijl Stef zijn dressuurkunsten vertoonde voor de prestatieprijs (vraag een Erasmiaan naar het filmpje), speelde de rest de sterren van de hemel! Erasmus 1 beëindigde het toernooi op de 1e plek, Erasmus 4 op de 4e plek, Erasmus 9 op de 9e plek en Erasmus 12 op de 12e plek! Toernooipunten op zak en we gaan de winterstop in met een 1e plek op de toernooibarometer!

Lijkt zo'n toernooi als Rotterdamse student jou ook wat? In februari gaan we met z'n allen naar Utrecht om daar een mooi feest te maken! Je mag 1 toernooi mee om over een lidmaatschap na te denken, als je je daarna aanmeldt mag je naar alle toernooien mee. Ik zie jullie snel!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.