Erasmus krijgt extra weekendteam in seizoen 2016-2017!

logo

Snelmenu

Zoeken

Erasmus krijgt extra weekendteam in seizoen 2016-2017!

Afgelopen seizoen hebben wij weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen en daardoor krijgen wij er volgend seizoen een extra weekendteam bij!

Er is zeker nog plek in onze teams (vooral voor de dames!), dus wil je bij ons komen korfballen aankomend seizoen? Dan kun je je natuurlijk aanmelden via onze secretaris (Marit -secretaris@rskverasmus.nl of info@rskverasmus.nl). Ook kun je bij haar terecht voor meer informatie en als je een keer vrijblijvend wilt komen meetrainen.

Ook zal er volgend seizoen weer een midweekteam zijn bij voldoende aanmeldingen. Dus wil je graag in het weekend terug naar je ouders of heb je andere verplichtingen, maar wil je wel graag competitie spelen? Dan is het midweekteam ideaal doordat alle wedstrijden op doordeweekse avonden plaatsvinden.

Kortom, wil je meer informatie, een keer komen meetrainen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via info@rskverasmus.nl of secretaris@rskverasmus.nl. Ook kun je het contactformulier invullen op onze website en dan zullen wij contact met jou opnemen.

We hopen je binnenkort te zien!

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.