Erasmus 1 kampioen!

logo

Snelmenu

Zoeken
U bent hier: Home / Nieuws / Erasmus 1 kampioen!

Erasmus 1 kampioen!

In een rechtstreeks duel met de laatst overgebleven concurrent heeft Erasmus 1 het kampioenschap gepakt. In Giessen werd SKV met 23-15 verslagen. Hiermee is Erasmus 1 niet alleen kampioen, maar is ook promotie naar de 3e klasse bereikt!

Vooraf werd een lastige wedstrijd verwacht tegen SKV. In eerdere ontmoetingen hebben zij laten zien dat ze het Erasmus erg moeilijk kunnen maken. Toch was er nauwelijks sprake van spanning in deze wedstrijd. Erasmus overklaste SKV in de eerste helft en liep uit naar een ongekende 14-5 voorsprong. 
Na rust liet SKV zien dat ze wel degelijk kunnen korfballen. In rap tempo scoorden ze een aantal keer achter elkaar en even hing een ommekeer in de lucht. Verder dan 17-13 kwam het gelukkig niet. Met twee goals van Erasmus was het verschil weer zes en de wedstrijd beslist. Uiteindelijk floot de goed leidende scheidsrechter af bij 23-15 en kon het feest losbarsten. 
Nog één wedstrijd te gaan en nu al is Erasmus 1 kampioen. Een fantastische prestatie van de gehele selectie en niet te vergeten René als trainer/coach! Met dit kampioenschap promoveert Erasmus 1 ook naar de 3e klasse, een mooie uitdaging voor volgend seizoen. 

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.