Lid worden?

logo

Snelmenu

Zoeken
U bent hier: Home / Lid worden?

Lid worden?

De twijfel vooraf

Je hebt onze site gevonden, een paar stukjes gelezen, en dan de onvermijdelijke vraag: wil je lid worden, ja of nee?

Een lastige vraag, zeker als je net bent begonnen met studeren en er veel nieuwe dingen op je af komen. Wat kun je dan beter doen dan een keertje komen kijken om te zien of Erasmus echt iets voor jou is?

Dat kan bijvoorbeeld door:

  • Een keertje mee te trainen! Je kunt geheel vrijblijvend een keer mee komen trainen. Stuur even een mailtje naar info@rskverasmus.nl, zodat we weten dat je komt. Deze trainingen zijn altijd op het niveau van Erasmus 3, 4 en de trainingsleden. Als het je leuk lijkt om bij de selectie (1&2) te korfballen dan kan je tijdens onze veldselectie in augustus of de zaalselectie in oktober aansluiten, of zelfs tijdens het hele jaar als er een plek vrij is!
  • Mee te gaan naar een studententoernooi! Deze toernooien maken een studentenvereniging zo bijzonder ten opzichte van een gewone vereniging. Meer info over de verschillende toernooien vind je op de toernooienpagina. Wil je mee naar een toernooi, mail dan even naar onze toernooicoördinator op toernooi@rskverasmus.nl.

RSKV Erasmus is behalve korfbal ook veel gezelligheid! Zo wordt er na iedere training geborreld en zijn er vele activiteiten door het jaar heen. Ieder jaar keert het kerstdiner, het korfbalgala, het Erasmus weekend en de skitrip terug op de agenda! Daarnaast kan je bij RSKV Erasmus ook commissie- en bestuurservaring opdoen! Dat staat dan weer mooi op je CV!

Soorten lidmaatschap

Als je besluit lid te worden, heb je de keuze uit diverse soorten lidmaatschappen. Als competitielid (A-lid) kun je naast competitie spelen, onbeperkt meetraien en mee naar alle toernooien en activiteiten. Het trainingslidmaatschap (B-lid) omvat hetzelfde als het A-lidmaatschap behalve de mogelijkheid om competitie te spelen. Ideaal als je in Rotterdam studeert, maar in het weekend nog 'thuis' wedstrijden speelt en toch wilt blijven trainen.

Contributie per jaar
Competitieleden €172,50 (incl. sportkaart van Erasmus Sport) 
Trainingsleden   €137,50 (incl. sportkaart van Erasmus Sport)

Als je al in het bezit bent van een sportkaart wordt er €110,00 in mindering gebracht op de contributie.

Direct lid worden?

Ben je al helemaal overtuigd en wil je direct lid worden? Helemaal geweldig! Stuur even een mailtje naar onze secretaris op secretaris@rskverasmus.nl, deze zorgt dat je een inschrijfformulier krijgt en alles geregeld wordt.

Sponsoren

Sponsor de vereniging zelf met sponsorkliks!

Fysiopraktijk FysioHesse is shirtsponsor van Erasmus 2.

Proeflokaal Faas is shirtsponsor van Erasmus 3

Logo SIMgroep BV

SIMgroep BV sponsort onze website.

Erasmus Sport ondersteunt RSKV Erasmus.